În ciuda studiilor respectate, piețele financiare, investitorii, creditorii și actorii corporativi par să fie reticenți în ceea ce privește trecerea biodiversității ca o prioritate pe agenda lor.

Acest lucru este surprinzător, având în vedere recenta pandemie globală, problemele actuale de securitate alimentară și interdependența acestora cu clima.

Putem numi oare acest fenomen „biocrastinare”?

Raportul privind riscurile globale pentru anul 2023 al Forumului Economic Mondial ne arată că șase dintre cele mai importante zece riscuri ale lumii sunt legate de mediu, cu un efect asupra producției economice globale.

Urmărind acest webinar, vei afla:

  • De ce merită să ne îndreptăm atenția asupra biodiversității;

  • Ce provoacă pierderea biodiversităţii;

  • Ce măsuri putem lua pentru a stopa pierderea biodiversității;

  • Ce pot face instituțiile financiare și corporațiile în această direcție;

Despre vorbitor

Nicole Kozlowski este este Head of Engagement în cadrul Planet Tracker, unde este responsabilă de promovarea adoptării acțiunilor pozitive pentru natură pe piețele financiare.

Nicole este o profesionistă cu experiență în domeniul strategiei în afaceri, finanțelor sustenabile și tehnologiei financiare. Înainte de a se alătura echipei Planet Tracker, Nicole a fost șefa relațiilor cu clienții din regiunea EMEA pentru Bloomberg LP, unde a fost responsabilă de implementarea unei strategii de aliniere a relațiilor externe ale companiei cu programele de filantropie ale acesteia.

Nicole deține un master în Economie Politică Internațională de la King’s College London și este licențiată în Studii Europene la Universitatea Bremen. A obținut certificarea CFA nivel 4 în investiții ESG și este absolventă a programului Young SDG Innovator și membră a Rețelei UN Global Compact din Marea Britanie.

Devino membru

SustainAbility School este un program de educare dedicat exclusiv angajaților din organizațiile membre ale Ambasadei Sustenabilității în România prin programul Coaliția România Sustenabilă.

Dacă ești angajatul unuia dintre membri, creează-ți cont gratuit aici.

Dacă angajatorul tău nu s-a implicat încă, dar vrei să participi la edițiile viitoare și să ai acces la edițiile trecute, cere decidenților din organizația ta să devină membru.