Evoluția contextului sustenabilității în ultimii doi ani a fost una extrem de accelerată, conducând la o creștere semnificativă, ca număr, dimensiune și intensitate, a temelor de sustenabilitate prezente în viața noastră, indiferent de domeniul în care activăm.

Astfel, noi reglementări, noi concepte, noi așteptări și cerințe se transformă în viitoarele criterii de decizie atât în plan personal, cât și în plan profesional, iar în anii ce vor urma, cunoștințele și competențele legate de sustenabilitate vor deveni indispensabile, precum sunt astăzi competențele de operare pe calculator (Word, Excel etc.) și cunoașterea limbii engleze la nivel avansat.

Scala Sustenabilității este un instrument ce permite companiilor să atingă sustenabilitatea în business în timp ce își mențin profitul, să răspundă cerințelor legale de raportare nefinanciară și chiar să le depășească, să identifice și să gestioneze tipurile diferite de impact, riscurile și oportunitățile și să genereze valoare pentru stakeholderi.

Urmărind acest webinar, vei afla:

  • Cum ne racordăm la principalele surse de informare cu privire la problematicile economice, sociale și de mediu;

  • Cum se declină sustenabilitatea în domeniul nostru de activitate;

  • Cum recunoaștem o companie/organizație/instituție angajată pe o traiectorie sustenabilă;

  • Cum putem contribui la tranziție.

Despre vorbitori

Doru Mitrana este Director al Diviziei de Training din cadrul The CSR Agency și Director de programe în cadrul Ambasadei Sustenabilității în România. Acesta are un impresionant background educațional în domeniile marketing, management, comunicare și responsabilitate socială corporativă.

În anul 2012, Doru a absolvit programul de masterat în Management Responsabil al Universității Steinbeis din Berlin, iar înainte de acest master, a obținut specializări în online marketing (2010), process communication (2009) și leadership creativ, în cadrul programului ERISMA al ASOCIAȚIEI ERUDIO (2008).

Doru este implicat activ în mediul ONG din România, fiind președinte și membru fondator al Asociației MaiMultVerde, organizație non-guvernamentală de protecție a mediului, cu misiunea de a construi o nouă cultură a responsabilității și voluntariatului pentru mediu în țara noastră.

Devino membru

SustainAbility School este un program de educare dedicat exclusiv angajaților din organizațiile membre ale Ambasadei Sustenabilității în România prin programul Coaliția România Sustenabilă.

Dacă ești angajatul unuia dintre membri, creează-ți cont gratuit aici.

Dacă angajatorul tău nu s-a implicat încă, dar vrei să participi la edițiile viitoare și să ai acces la edițiile trecute, cere decidenților din organizația ta să devină membru.